Nye oppdateringer til ChatGPT

Oppgraderingen til GPT-4 Turbo: En Milepæl i AI-Evolusjonen

Det er med stor interesse vi observerer utviklingen av ChatGPT, spesielt den siste oppdateringen til GPT-4 Turbo. Denne oppgraderingen representerer den mest betydningsfulle endringen siden ChatGPTs lansering. Den nye versjonen av ChatGPT, GPT-4 Turbo, er nå opplært med informasjon frem til april 2023, en betydelig forbedring fra den tidligere versjonen som hadde informasjon bare til september 2021​​​​.

Utviklingen av Kunnskapsbasen

Med denne oppdateringen strekker ChatGPTs kunnskapsbase seg nå til hendelser, utviklinger og informasjon ut over april 2023. Dette betyr at ChatGPT nå kan tilby mer aktuelle og relevante svar, i takt med løpende globale hendelser og teknologiske fremskritt​​.

Tilpassede GPT-modeller 

En annen viktig utvikling er muligheten til å lage helt tilpassede GPT-modeller. Denne funksjonen tillater brukerne å skreddersy ChatGPT for spesifikke formål, noe som kan være svært verdifullt for bedriftsledere som ønsker å anvende AI-teknologi i sine organisasjoner. Med GPT-4 Turbo har ChatGPT den største kontekstvinduet av enhver kommersielt tilgjengelig AI-chatbot, sammen med forbedret evne til å følge instruksjoner​​.

Oppsummering

Disse oppdateringene antyder en rask utvikling innen kunstig intelligens, spesielt i ChatGPTs evne til å holde tritt med den stadig skiftende informasjonsteknologien. For bedriftsledere betyr dette at ChatGPT nå kan være en enda mer verdifull ressurs for å holde seg oppdatert og ta informerte beslutninger basert på den nyeste tilgjengelige informasjonen. Tilpasningsmulighetene åpner også for nye bruksområder innenfor spesifikke forretningsbehov, fra dataanalyse til kundeservice. Som et ledende AI-konsulentselskap ser vi frem til å utforske og implementere disse nye mulighetene i våre løsninger for å støtte våre kunders forretningsstrategier og vekst.

Andre innlegg

Les mer om AI og automatisering 

Book et møte med en rådgiver. 

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg. 

 

+47 916 76 880

kontakt@articonsult.no

Andre tjenester ➔