Microsoft Copilot på vei!

Microsoft 365 Copilot:

Microsoft har nylig introdusert Microsoft 365 Copilot, et banebrytende verktøy designet for å forbedre produktiviteten på arbeidsplassen. Copilot kombinerer kraften av store språkmodeller med dine data i Microsoft Graph, inkludert kalender, e-poster, chatter, dokumenter, møter og mer. Dette integreres med Microsoft 365-applikasjonene for å gjøre dine ord til et ekstremt kraftig produktivitetsverktøy​​.

Ny forskning fra 2023 Work Trend Index viser at mange ansatte er klare for at AI skal omforme arbeidsmåter, fra å ha AI på «autopilot» til å bruke AI som en medhjelper eller «copilot». Med økende arbeidsbelastning og tempo ser vi både presset på ansatte og deres optimisme for at AI kan bidra til løsninger​​.

Microsofts visjon for Copilot strekker seg utover arbeidsplassen og inn i dagliglivet. Copilot er tenkt som en digital ledsager som skaper en enhetlig brukeropplevelse på tvers av Bing, Edge, Microsoft 365 og Windows, og fungerer som en altomfattende assistent i både personlig og profesjonell sammenheng​​.

Økt effektivitet og kvalitet i arbeidet

Microsoft 365 Copilot er en revolusjonær AI-system som hjelper deg å arbeide smartere og raskere ved å utnytte dine data, språk og applikasjoner. Copilot er designet for å bistå med oppgaver, problemløsning, læring og engasjement, og tilbyr en praktisk introduksjon til AI i Microsoft 365​​.

Fordeler for alle i organisasjonen

Copilot er utviklet for å gagne alle i en organisasjon, fra ledere til IT-profesjonelle og ledere. Systemet tilbyr funksjoner som forenkler oppgaver, automatiserer arbeidsflyter og forbedrer samarbeidet. Dens tilpasningsdyktighet betyr at det kan skreddersys for å møte de unike behovene til enhver organisasjon​​.

Er du klar til å komme i gang?

Med lanseringen av Microsoft 365 Copilot, står bedriftsledere overfor en transformasjon i hvordan arbeid utføres og administreres. AI-assistenten tilbyr ikke bare en effektiviseringsmekanisme, men også et verktøy for dypere innsikt og bedre beslutningsstøtte. Dens evne til å tilpasse seg ulike arbeidsmiljøer og behov gjør den til en verdifull ressurs for bedrifter av alle størrelser. Ved å integrere Copilot i deres digitale arbeidsmiljø, kan bedriftsledere forvente økt produktivitet, bedre samarbeid og smartere arbeidsflyter, som alle er kritiske komponenter i moderne forretningsdrift.

Book et møte med en rådgiver. 

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg. 

 

+47 916 76 880

kontakt@articonsult.no

Andre tjenester ➔