ChatGPT 4: En revolusjonerende oppgradering fra GPT-3.5

ChatGPT 4 oppdatering

ChatGPT 4 markerer et betydelig skritt fremover i utviklingen av kunstig intelligens (KI). Denne oppgraderingen bygger på fundamentet lagt av sin forgjenger, ChatGPT 3.5. Videre introduserer den en rekke forbedringer som utvider bruksområdene og effektiviteten til AI-modeller i samtaler, tekstproduksjon og forståelse.

Forbedret forståelse og kontekstbehandling

En av de mest bemerkelsesverdige forbedringene i ChatGPT 4 sammenlignet med ChatGPT 3.5 er dens forbedrede evne til å forstå og behandle komplekse kontekster. GPT-3.5 er allerede var i stand til å generere imponerende menneskelige tekster, men ChatGPT 4 demonstrere en dypere forståelse av nyanserte samtaler og ved å opprettholde konsistens over lengre dialoger. Med andre ord vil modellen kunne gjennomføre mer komplekse oppgaver og sikre relevante svar gjennom et lengre minne. Med ChatGPT 4 vil en også få tilgang til code interpreter ( Matematikk, koding, trimming av audio, etc.), og MyGPTS ( skreddersydde løsninger som; Consensus (forskningsartikler), SlideMaker (Powerpoint), ElevenLabs Text to Speech.) Det er også mulig å lage egne GPT´s.

Økt nøyaktighet og pålitelighet

Nøyaktighet og pålitelighet er avgjørende for effektiviteten til enhver AI-modell. ChatGPT 4 tar disse aspektene til et nytt nivå ved å redusere feilfrekvensen betydelig sammenlignet med ChatGPT 3.5. Dette er oppnådd gjennom forbedret opplæring og finjustering av modellen, noe som resulterer i mer presise svar og bedre forståelse av input. Det er viktig å bemerke at prompt engineering er viktig for å få mest ut av modellen. Heldigvis er dette noe vi demonstrerer i våre kurs.

Utvidede bruksområder

Med disse forbedringene åpner ChatGPT 4 for et bredere spekter av anvendelser, fra avansert kundeservice og personlige assistenter til kreativ skriving og pedagogiske formål. Den forbedrede modellen er i stand til å håndtere mer komplekse oppgaver og tilby løsninger som er skreddersydd for spesifikke behov og industrikrav, noe som ytterligere fremmer integreringen av KI i dagliglivet og arbeidsplasser. Denne forbedringen gjør modellen svært appellerende for de fleste yrker – uansett om du er advokat, programmerer, markedsfører eller selverklært AI ekspert.

ChatGPT 4 representerer en betydelig milepæl i utviklingen av kunstig intelligens, og bygger på styrkene til ChatGPT 3.5 mens den adresserer tidligere begrensninger. Med forbedringer i forståelse og nøyaktighet setter ChatGPT 4 en ny standard for hva som er mulig med KI. Dersom du har spørsmål om tjenestene til Arti Consult, gjerne prøv vår AI Chatbot på nettsiden.

 

Les på hvordan du kan forbedre output i ChatGPT:

Enkel guide for å få bedre resultater med ChatGPT: https://articonsult.no/2024/03/13/5-tips-for-bedre-chatgpt-resultater/

Avansert guide for å få bedre resultater med ChatGPT: https://articonsult.no/2024/03/21/chatgpt-og-copilot-prompting/

Andre innlegg

Les mer om AI og automatisering 

Book et møte med en rådgiver. 

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg. 

 

+47 916 76 880

kontakt@articonsult.no

Andre tjenester ➔