AI presentasjoner med Gamma – Glem PowerPoint

AI presentasjon med Gamma

Vi har nå utviklet en guide for Gamma.app. PS: Den støtter norsk

Kommunikasjon og presentasjoner tar stadig nye former i markedet med inkluderingen av AI. Gamma introudserer en løsning som forbedrer hvordan presentasjoner blir laget og muligens hvordan presentasjonene blir oppfattet av publikummet. Gamma setter en ny standard for no-code presentasjonsprogramvare.

Introduksjon til Gamma

Gamma er en plattform som forbedrer presentasjoner og nå nettsider. Man kan enkelt skrive hva presentasjonen skal inneholde og Gamma gjør ideen til virkelighet. Selv om det er en betalt tjeneste får man prøve det ut gratis uten å gi betalingsinformasjon.

Gamma har flere ulike temaer og løsninger for interaksjon som gjør presentasjoner langt mer funksjonelle enn Powerpoint. Med Gamma kan brukere inkludere medier som GIF-er, videoer, diagrammer, ´´click-to-view more´´-knapper og nettsidelenker (som faktisk ser bra ut). Dette kan skape engasjerende og interaktive presentasjoner som holder publikumets oppmerksomhet. Den beste delen er at det ikke tar lang tid.

Avanserte funksjoner i Gamma

Gamma skiller seg ut fra tidligere presentasjonsverktøy med sine innovative funksjoner – som ikke tar opp hele arbeidshverdagen.

Medieintegrering: Mulighet til å inkludere GIF-er og videoer inn i slides og dokumenter – med design i bakhodet.

Interaktivitet: Click-to-view more knapper, diagrammer, nettsidelenker (som faktisk ser bra ut) og mye mer gjør presentasjoner og dokumenter livlige.

Design fleksibilitet: Tilpass presentasjonene med profesjonelt designede temaer eller skap egne ulike layouts som holder seg on-brand.

Under henviser vi til eksempler

Eksempel på video i dokument

Her er et eksempel på hvordan en bedrift har inkludert video i dokument/presentasjon for å gjøre det mer livlig:

Vi overdriver ikke med funksjonalitetene og løsningene i applikasjonen. Som illustrert under ser man et lite dryss av hva man kan forvente.

AI presentasjoner

Den mest bemerkelsesverdige funksjonen til Gamma er trolig bruken av AI for å tilpasse presentasjoner basert på innholdet du legger inn. Presentasjonene blir ikke bare visuelt attraktive, men også skreddersydde for å formidle budskapet mest effektivt. Er man misfornøyd er det også mulig å redigere tekst enkelt.

Templates og tidligere prosjekter gjør plattformen en no-brainer dersom man bruker mye tid på presentasjoner. Her er det mulig å hente inspirasjon til både design og formidling.

Gamma app bildet som viser templates

Noen ganger blir ikke designet helt som du ville. Da kan du også prompte det, eller bytte til andre teamer i appen. Tekstredigeringen er like enkel som PowerPoint.

Hold deg on-brand

Er ikke de innebygde temaene noe for deg? Det er også mulig å lage skreddersydde temaer som følger merkevaren, eller designstilen du liker. Alt fra farger til logoer er inkludert. Som illustrert under får man også en ´´tester page´´, som viser hvordan designet ser ut i praksis, noe som sparer tid med testing.

Video av Gamma.App design

 

Ønsker du å teste ut Gamma selv? Her er lenken til nettstedet: https://gamma.app/

Ønsker du å høre om andre verktøy innenfor AI og automasjon?

Vi har laget en guide for hvordan Zapier fungerer, en applikasjon som automatiserer manuelle oppgaver:

https://articonsult.no/2024/04/09/automasjon-med-zapier/

FAQ for Gamma.app – AI presentasjoner

Hva er Gamma.app og hvordan kan det forbedre mine presentasjoner?

Gamma.app er en innovativ no-code plattform som tar presentasjoner til et nytt nivå ved å integrere AI for å skape mer engasjerende og visuelt tiltalende presentasjoner. Med funksjoner som mediaintegrasjon, interaktive elementer og tilpassbare design, hjelper Gamma brukere med å lage presentasjoner raskt og enkelt.

Hvordan kan AI teknologi brukes til å lage presentasjoner i Gamma?

AI-teknologien i Gamma appen tilpasser presentasjonene automatisk basert på det innholdet du angir. Det betyr at hver presentasjon er optimalisert for å formidle budskapet ditt mest effektivt, med muligheten til å gjøre manuelle justeringer etter eget ønske.

Er Gamma bedre enn PowerPoint for presentasjoner?

Mens PowerPoint har vært en bransjestandard, tilbyr Gamma flere funksjoner for interaktivitet og medieintegrasjon, samt AI-drevne tilpasninger som kan gjøre presentasjonene dine mer engasjerende og mindre tidkrevende å lage.

Hva slags interaktive elementer støtter Gamma i presentasjoner?

Gamma støtter interaktive elementer som «click-to-view more»-knapper, integrerte diagrammer, og stilige nettsidelenker, foruten også media som GIF-er og videoer, som kan gjøre presentasjoner og dokumenter mer dynamiske.

Kan jeg tilpasse designet på mine Gamma-presentasjoner for å passe min merkevare?

Ja, med Gamma kan du tilpasse presentasjonene dine med profesjonelt designede temaer, lage dine egne layouts, og inkludere firmaets farger og logoer for å sikre at presentasjonene holder seg «on-brand».

Er det mulig å prøve Gamma gratis før jeg forplikter meg til tjenesten?

Gamma tilbyr en gratis prøveperiode hvor du kan teste ut alle funksjonene uten å oppgi betalingsinformasjon. Dette lar deg utforske plattformens potensial før du tar en avgjørelse om abonnement.

Hvordan fungerer medieintegrasjon i Gamma-appen?

Medieintegrasjon i Gamma lar deg enkelt inkludere GIF-er og videoer direkte i presentasjonene dine, noe som gir et mer levende og engasjerende inntrykk for seeren.

Kan jeg bruke Gamma til å lage presentasjoner på norsk?

Ja, Gamma-appen støtter norsk, noe som gjør det mulig for deg å lage og tilpasse presentasjoner på ditt foretrukne språk.

Hvordan fungerer redigeringsverktøyet i Gamma sammenlignet med PowerPoint?

Tekstredigeringen i Gamma er intuitiv og enkel, lignende PowerPoint. Du har også muligheten til å bruke AI for å generere innhold, samt tilgang til maler og inspirasjon for design og formidling.

Hva gjør jeg hvis designet i Gamma ikke blir som jeg ønsker?

I Gamma har du fleksibiliteten til å prompte endringer, bytte temaer, og gjøre tekstredigeringen akkurat som du ville i tradisjonelle presentasjonsverktøy, for å sikre at sluttresultatet møter dine forventninger.

Andre innlegg

Les mer om AI og automatisering 

Book et møte med en rådgiver. 

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg. 

 

+47 916 76 880

kontakt@articonsult.no

Andre tjenester ➔