AI tips og nyheter (mai 2024)

Google AI og Apple samarbeid. Hva vil vi potensielt se?

Google AI og Apple samarbeid. Hva vil vi potensielt se?

Apple har lenge vært kjent for sin lukkede tilnærming til AI-utvikling, ofte bare hintende til oppdateringer i Siri. I et nylig Bloomberg News-intervju avslørte Apple at de vurderer å integrere Googles AI-teknologi, Gemini, i Siri 2.0. Dette åpner for enorme...

MyGPTs: Guide for nye brukere

MyGPTs: Guide for nye brukere

Revitaliser arbeidet ditt med kunstig intelligens ved hjelp av MyGPT, en tilpasningsdyktig AI fra ChatGPT for en rekke bransjer. MyGPT forvandler GPT-4 til en personlig assistent tilpasset dine behov, fra SEO til dataanalyse. Oppdag nøkkelfunksjoner som filhåndtering og API-integrasjoner, og lær hvordan du kan skape din egen MyGPT med en enkel trinnvis guide. Utforsk eksisterende MyGPT-løsninger og optimaliser arbeidet ditt med AI gjennom OpenAI’s brukervennlige plattform

Hvordan få bedre resultater ut fra ChatGPT og Microsoft Copilot

Hvordan få bedre resultater ut fra ChatGPT og Microsoft Copilot

Utforsk kunsten å forbedre bruk av ChatGPT og andre LLM-modeller gjennom effektiv prompt engineering. Lær hvordan presisjon, klarhet og strukturering av spørsmål kan optimalisere AI-respons og unngå misforståelser. Denne artikkelen gir praktiske tips for å utforme klare og effektive prompts, samt en innføring i hvordan tilpasse spørsmålene for bedre resultater med AI. Oppdag også tilleggsressurser og verktøy som WebPilot og VoxScript for å forsterke din interaksjon med AI-teknologi.

Google AI og Apple samarbeid. Hva vil vi potensielt se?

Google AI og Apple samarbeid. Hva vil vi potensielt se?

Apple har lenge vært kjent for sin lukkede tilnærming til AI-utvikling, ofte bare hintende til oppdateringer i Siri. I et nylig Bloomberg News-intervju avslørte Apple at de vurderer å integrere Googles AI-teknologi, Gemini, i Siri 2.0. Dette åpner for enorme...

MyGPTs: Guide for nye brukere

MyGPTs: Guide for nye brukere

Revitaliser arbeidet ditt med kunstig intelligens ved hjelp av MyGPT, en tilpasningsdyktig AI fra ChatGPT for en rekke bransjer. MyGPT forvandler GPT-4 til en personlig assistent tilpasset dine behov, fra SEO til dataanalyse. Oppdag nøkkelfunksjoner som filhåndtering og API-integrasjoner, og lær hvordan du kan skape din egen MyGPT med en enkel trinnvis guide. Utforsk eksisterende MyGPT-løsninger og optimaliser arbeidet ditt med AI gjennom OpenAI’s brukervennlige plattform

Hvordan få bedre resultater ut fra ChatGPT og Microsoft Copilot

Hvordan få bedre resultater ut fra ChatGPT og Microsoft Copilot

Utforsk kunsten å forbedre bruk av ChatGPT og andre LLM-modeller gjennom effektiv prompt engineering. Lær hvordan presisjon, klarhet og strukturering av spørsmål kan optimalisere AI-respons og unngå misforståelser. Denne artikkelen gir praktiske tips for å utforme klare og effektive prompts, samt en innføring i hvordan tilpasse spørsmålene for bedre resultater med AI. Oppdag også tilleggsressurser og verktøy som WebPilot og VoxScript for å forsterke din interaksjon med AI-teknologi.

Andre innlegg

Les mer om AI og automatisering 

Book et møte med en rådgiver. 

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg. 

 

+47 916 76 880

kontakt@articonsult.no

Andre tjenester ➔