Ledetekster.

Ledetekster, eller «prompts» gir optimalisert samhandling og dialog med kunstig intelligens.

Hva er prompting?

Prompting er nøkkelen til effektiv kommunikasjon med kunstig intelligens. Et ‘prompt’ er en instruksjon eller et spørsmål du stiller til AI, som avgjør kvaliteten på svaret du får. Et godt prompt er forskjellen på et upresist svar og et resultat som transformerer din virksomhet.

Hvorfor er prompting viktig?

Tenk på AI som en avansert assistent som trenger klare, presise instruksjoner. Uten dette kan AI misforstå både kontekst og formål. Riktig prompting sikrer at AI forstår og handler ut ifra dine behov på den mest effektive måten.

Hvordan fungerer vårt promptabonnement?

Hver måned leverer vi skreddersydde promptpakker direkte til din innboks. Disse promptene er skreddersydd for din bedrift og dine arbeidsområder, optimalisert for å hjelpe deg å oppnå best mulig resultater ved bruk av AI.

Enklere. Klarere. Kraftigere.

Kunstig intelligens har åpnet uendelige muligheter, men nøkkelen til suksess ligger i kommunikasjonen. ARTI Consult gjør denne kommunikasjonen enkel og effektiv for deg gjennom våre skreddersydde promptpakker.

Din partner i AI-samtalen

Med ARTI Consults promptpakker trenger du ikke å være en ekspert på AI. Vi gir deg ordene, setningene og spørsmålene som gjør AI til din mest verdifulle ressurs.

Klar for å ta samtalen med AI til neste nivå?

Ta steget og sikre din plass i fremtiden for AI-samtalen. Med ARTI Consults promptpakker får du alt du trenger for å kommunisere effektivt og oppnå maksimalt utbytte av din AI-investering.

Martin Nipedal

Prosjektleder

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan ledetekster hjelpe min bedrift?

Ledetekster kan effektivisere innholdsproduksjon, automatisere rutineoppgaver, og forbedre kvaliteten på AI-generert innhold, noe som sparer tid og ressurser.

Hva innebærer abonnementstjenesten?

Vårt abonnement gir tilgang til en rekke tilpassede ledetekster, kontinuerlig oppdatering og støtte, samt eksklusive funksjoner for å maksimere AI-teknologiens potensial i din virksomhet.

Hvordan sikrer dere kvaliteten på ledetekstene?

Våre ledetekster er utviklet og kontinuerlig revidert av eksperter for å sikre høy kvalitet, relevans og effektivitet.

Er det mulig å prøve tjenesten før jeg abonnerer?

Ja, vi tilbyr en prøveperiode slik at du kan oppleve fordelene med våre ledetekster før du forplikter deg til et abonnement.

Hvordan blir jeg fakturert for abonnementet?

Abonnementet faktureres månedlig eller årlig, avhengig av din valgte betalingsplan, og kan tilpasses etter dine behov.

Book et møte med en rådgiver. 

Våre eksperter står klar til å hjelpe deg. 

 

+47 916 76 880

kontakt@articonsult.no

Andre tjenester ➔