Personvern.

ARTI Consult AS er opptatt av ditt personvern. Les vår personvernerklæring her.

Hos ARTI Consult AS er vi dedikerte til å gjøre kunstig intelligens forståelig og tilgjengelig for alle typer bedrifter. Vi verdsetter ditt personvern og forplikter oss til å beskytte personopplysningene dine i tråd med gjeldende lover og forskrifter, inkludert personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Hvilke personopplysninger samler vi inn?
Vi samler inn personopplysninger som er nødvendige for å tilby våre tjenester. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, navn, kontaktinformasjon, stillingstittel og arbeidsgiver.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Dine personopplysninger brukes for å:

  • Levere og forbedre våre tjenester.
  • Kommunisere med deg om våre tjenester og tilbud.
  • Overholde juridiske krav og besvare forespørsler fra offentlige og statlige myndigheter.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?
Vi tar datasikkerhet alvorlig og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

Dine rettigheter

Du har rett til å:

  • Be om innsyn i de personopplysningene vi har om deg.
  • Be om retting eller sletting av dine personopplysninger.
  • Be om begrensning av behandling av dine personopplysninger.
  • Protestere mot behandling av dine personopplysninger.
  • Be om dataportabilitet.

For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på den oppgitte kontaktinformasjonen nedenfor. Vi vil behandle din forespørsel i henhold til gjeldende lovgivning.

Endringer i personvernerklæringen
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

ARTI Consult AS
C. Sundts gate 55, 5004 Bergen

Denne personvernerklæringen er sist oppdatert 12.11.23.